Složenost distributivnih mreža i maloprodajnih lanaca uvek zahteva više higijene i garancije za hranu za sve dobavljače, prevedene u BRC standard.
Kome je namenjen?
Pojedinci koji rade u prehrambenom ili partnerskom sektoru koji žele steći znanja o zahtevima BRC standarda za implementaciju i korišćenje odredbi u sistemu upravljanja kompanije kao i u procesu sertifikacije kompanije.
Ciljevi
Cilj kursa je da:
- Obezbedi informacije o zahtevima, strukturi i obimu ovog standard;
- Upoznaje učesnike sa BRC Food standardom;
- Pokazuje svrhu, koristi standarda i obima primene;
- Predstavi strukturu standarda, zahteve i način primene;
- Predstavi korake u procesu implementacije i sertifikacije.
Benefiti
- Pristup međunarodnim tržištima;
- Povećanje transparentnosti i jačanje poverenja klijenata;
- Optimizacija proizvodnje i minimizacija značajnih rizika za hranu;
- Efikasna kontrola unutrašnjih procesa i minimizacija rizika od neuspeha;
- Slanje signala o proaktivnom pristupu sigurnosti hrane.
Trajanje
1 dan
Cena
100 €
Uslovi za učešće
–